About

אמן היין הצרפתי פיליפ ליכטנשטיין למד את סודות המסורת הצרפתית של ייצור היין באוניברסיטת מונפלייה, בית ספר לאגרונומים המתמחה בגידול גפנים, וצבר כ-20 שנות נסיון באגרונומיה ובייצור יין.

בתחילת דרכו של פיליפ, הוא עבד ביקב בדרום צרפת ושימש כיועץ הכורמים בקורסיקה. לאחר מכן עלה לארץ עם חלום אחד– להביא את הניחוחות והעונג החושי מכרמי פרובנס להרי ירושלים.
בשנים האחרונות עמל ליכטנשטיין יחד עם משפחת שור, בעלי יקב ארזה, מהיקבים הוותיקים בארץ על יצירה חדשה בהקמת יקב פרימיום איכותי ויצירתי.
במסגרת התהליך מעורב ליכטנשטיין בטיפול בכרמים כדי להבטיח התאמה של הזנים לתנאים הארץ-ישראלים ויצירת סדרות יוקרתיות המבוססות על זנים ים תיכוניים ייחודיים אשר זכו בפרסים בארץ ובעולם.
פיליפ נחשב ליוצר ומומחה בתחום היינות, וכמו כן השתתף כשופט בתחרויות רבות בישראל ובאירופה.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support